Volg ons:

Boek een Online demo

Edit Template

Over ons

Uw partner in
online reviews

Bij Review Boosters begrijpen we hoe belangrijk het is om uw online reputatie te beschermen en te verbeteren. Als experts in beoordelingsbeheer bieden wij u de tools en inzichten die u nodig heeft om uw merk te laten groeien en uw klanttevredenheid te verhogen. 

Ons ervaren team, bestaande uit gedreven marketeers en bedrijfsstrategen, is toegewijd aan het helpen van bedrijfseigenaren en marketeers om het meeste uit klantbeoordelingen te halen.

Wij zijn trots op onze innovatieve en effectieve aanpak, die bedrijven helpt om positieve resultaten te behalen op diverse websites en sociale mediakanalen. Met onze unieke mix van ervaring en expertise, staan wij klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Kies voor Review Boosters en ontdek de voordelen van actief beoordelingsbeheer.

❝ Uw sleutel tot succes door de kracht van klantbeoordelingen te benutten en uw online reputatie te versterken.❞

Maak een afspraak

Neem contact met ons op en we plannen een meeting in via Microsoft Teams en we leggen u alles uit!

Succesvolle projecten
0 %
Trouwe klanten
0 k+
Prijzen & Certificaten
0
Professioneel Team
0 +

Je kan ons bereiken op werkdagen

Bij Review Boosters staan we altijd voor u klaar.

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of sociale media en ervaar onze snelle, betrokken en deskundige ondersteuning.

Maandag t/m woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag en vrijdag 08:30 - 16:00
Zaterdag & zondag Gesloten

Ons Professionele Team

Ons professionele team bestaat uit ervaren marketeers en bedrijfsstrategen,
toegewijd aan het optimaliseren van uw online reputatie en het benutten van de kracht van klantbeoordelingen.

Mark Gaertner

Mark Gaertner

Directeur
Elise de Vries

Elise de Vries

Analist
Julian Nieborg

Julian Nieborg

Developer
Vivian Rosas

Vivian Rosas

Accountmanager

Succes Roadmap

Bekijk hier onze succes-roadmap: een bewezen stappenplan om uw online reputatie te versterken,
klantbeoordelingen te benutten en duurzame bedrijfsgroei te realiseren.

Jan 2018Company Established
Mar 2020Company Established
Apr 2021Company Established
Sept 2022Company Established
April 2023New release

Skills

Onze Skills

Review Boosters biedt ongeëvenaarde expertise in online reputatiemanagement, beoordelingsbeheer en klanttevredenheidsstrategieën. Wij combineren innovatie, passie en resultaatgerichte aanpak om bedrijfssucces te garanderen.

Reputatiemanagement
0 %
Beoordelingsmonitoring
0 %
Marketing
0 %
Responsstrategie
0 %
Sentimentanalyse
0 %
Ontwikkeling
0 %

Veel gestelde
Vragen

Reviewmanagement is het proces van het monitoren, analyseren en reageren op klantbeoordelingen op websites en sociale mediakanalen om de online reputatie van een bedrijf te verbeteren.

Reviewmanagement helpt bedrijven om hun online reputatie te versterken, klanttevredenheid te vergroten en potentiële klanten aan te trekken door middel van positieve beoordelingen.

Reageer professioneel, beleefd en empathisch, en bied een oplossing aan om de situatie recht te zetten. Laat zien dat u de feedback waardeert en bereid bent om te verbeteren.

Lever uitstekende producten en diensten, vraag klanten om een beoordeling achter te laten en maak het gemakkelijk voor hen om dit te doen via verschillende platformen. Onze software gaat je daarmee helpen.

Populaire platformen zijn Google Mijn Bedrijf, Facebook, Yelp en branche-specifieke websites. Kies platformen die relevant zijn voor uw bedrijf en doelgroep. Met onze software kunt u deze platformen allemaal eenvoudig koppelen en beheren.

Resultaten variëren per bedrijf, maar over het algemeen kunt u binnen enkele weken tot maanden verbeteringen in uw online reputatie en klanttevredenheid verwachten.

Neem contact op met het platform waar de beoordeling is geplaatst en vraag om verwijdering, indien mogelijk. Leg uit waarom u denkt dat de beoordeling vals is en lever bewijs.

De benodigde tijd varieert, afhankelijk van het aantal beoordelingen en platformen. Reviewmanagement tools zoals Review Boosters kunnen het proces efficiënter en tijdbesparend maken. Doordat we alles eenvoudig voor u verzameld hebben scheelt het heel veel tijd en mist u geen reviews.

Review Boosters biedt super handige softwaretools en expertise om uw beoordelingen effectief te monitoren, analyseren en erop te reageren, zodat u zich kunt richten op het verbeteren van uw producten en diensten.

Idealiter reageert u op zowel positieve als negatieve beoordelingen om waardering en betrokkenheid te tonen. Echter, bij een groot aantal beoordelingen kunt u prioriteit geven aan de meest kritische of relevante. Maar wees gerust met onze software is het een peuleschil